FLY TV


Fly TV är det, vad vi vet första flugfiskeprogramserien producerad enbart för webben med en budget och kvalité högre än det mesta som visas på den vanliga dumburken!1. Fly for Silver

I detta första avsnitt "Fly for Silver" avhandlas havsöringsfiske på kusten. De goda vännerna Daniel Bergman ifrån Fly-Dressing och Steffan Jensen, Vision Pro-team medlem gnabbas, fiskar och försöker förmedla lite kunskap i kring detta mytomspunna och i vissa fall tröstlösa fiske…

10. Mountain Brownies

Niklaus Bauer och Daniel Bergman är uppe i fjällen och jagar öringar. Snygga och coola fiskar utlovas.

11. Sight Fishing Big Seatrout in a Small River

Här får ni följa med Steffan Jensen på lite äventyr i hans hemmavatten i Skåne. Sightfishing i en liten mysig å med STOR fisk.

12. Grayling Dreams

I denna episod av FLYTV får ni följa med Bauer och Bergman i jakten på stora harrar i norra Sverige. Svensk sommar när den är som bäst, med grymt fiske på torrfluga i en underbar omgivning.

13. FLY TV - Pike Fly Fishing with Wiggle Tails

In this episode of FLY TV, Niklaus Bauer from Fly-Dressing will show you everything you need to know on how to use the new "Wiggle Tails" for pike fly fishing. He will show the different sizes, how they move underwater and give tips on how to fish them to get the best action possible.

14. West Coast Silver

Häng med Steffan och Henrik på Scandinavian Fly Fishing guides till ett gött havsöringsfiske i västkustens magiskt vackra skärgård. Här får du mängder av tips på vad du kan tänka på för att lyckas med din jakt efter havets silver. Allt packeterat med glimten i ögat.

15. Mautain Mamas

In this episode Niklaus Bauer together with god friend and guide Robert Hansson from FishYourDream, to fish for Pike in Tjuonajokk! The stunning scenery and strong pikes, together with sight fishing in crystal clear water makes a big impact on Niklaus! And we can understand why, This is awesome!

2. Baltak River

I detta avsnitt bjuder Peter Bratt och Marcus Hermansson, båda med Tidan, Baltak som hemmavatten på ett spännande fiske efter öring och regnbåge med såväl czechnymf som torrfluga. Brutala fighter, makalösa torrflugehugg och en hel del matnyttiga tekniktips utlovas.

3. Big Daddy

I avsnitt 3 av Fly TV som passande nog fått heta Big Daddy får ni följa herr Bauer till norrlandskustens outforskade gäddvatten. Mängder av stor fisk på grunt vatten, brutala ythugg och coola drillsekvenser med mycket vattenstänk utlovas. Ren och skär gäddporr! Bättre pepp inför höstsäsongens gäddflugfiske går inte att få!

4. This is skagit

I detta avsnitt kommer ni träffa Mattias Drugge och Tobbe Hedin. Dom kommer att visa lite skagit fiske och prylar kring detta fantastiska fiske. Kanske även att dom lyckas fånga en och annan fisk i kylan. Passa på att lockas av lite fiske i vintermörkret.

5. Mean Green Fight Machine

Avsnitt 5 av Fly TV är fyllt med stora gäddor och grymma bilder när vi får följa med Niclaus Bauer ut och flugfiska efter gädda.

6. Skagit Into the Wild

I detta avsnitt av Fly TV följer vi med Mattias Drugge och Tobbe Hedin ut i Lapplands vildmark när de fiskar efter lax med Skagit-tekniken.

7. Flyfishing for Big Perch

I detta avsnitt fiskar vännerna Daniel och Steffan tillsamman igen. Men istället för Havsöring som det var i avsnitt 1, så är det nu Abborre som gäller. Häng med på ett spännande fiske.

8. Chasing Seatrout

I detta avsnitt av FlyTv så ser ni Nikaus Bauer och Daniel Bergman i jakten på havsöring. Vem skall lyckas bäst skäggmannen eller gäddkungen.

9. Shallow water monsters

Niklaus Bauer och Micke Nilsson är i norra Sverige och flugfiskar efter monstergäddor. Det är sen vår och den största delen gäddor har lekt färdigt och är nu rena dödsmaskinerna. Niklaus och Micke fiskar på riktigt grunt vatten utanför en åmynning.

Flytringsfiske med fluga efter vintergädda

I denna episoden av FLY TV tar Niklaus Bauer och Pontus Sjölund med sig sina flytringar för att flugfiska efter vintergädda i små vikar någonstans i den svenska skärgården.