Äntligen! Fiskesäsongen nalkas och med den Nyheter från Vision!


Trots att vårt land fortfarande, till största delen, är täckt med snö och de flesta sjöar och vattendrag är istäckta, börjar vi ana en kommande fiskesäsong. Dels för att havsöringssäsongen kommit i gång längst i söder. Dels för att 2011 års nyheter är på ingående.

 

 

Vision's, vid det här laget kultförklarade, Cult-serie utökades under fjolåret med tvåhandsspön. I tidningen "Chasing Silver" har dessa 2-handsspön utsetts till bäst i test!!

 

"17 olika tvåhandsspön testade

 

Vision Cult DH 14'7'' #9

Testvinnaren, och det bästa tvåhandsspöet för varierat laxfiske.

 

Om du blev tvungen att välja enbart ett enda tvåhandsspö för allt ditt laxfiske, vilket skulle det bli? Vision Cult DH 14,7" #9, hävdar ett omfattande fälttest utfört av fisketidningen Chasing Silver. Spön ifrån 17 olika tillverkare hårdtestades längs Norges och Finlands laxälvar under sommaren 2010. Testet utfördes av 14 välmeriterade och erfarna laxflugfiskare. För att garantera rent spel hade testfiskarna inte en aning om resultatet före tidningen gick till tryck."

 

"Cult DH 14,7" #9 får dig faktiskt att le när du märker hur lätt det verkligen kan vara att kasta tvåhands."

 

Källa: Chasing Silver Magazine 4/2010, see http://www.chasingsilvermagazine.com

 

 

 

Om Cult-spöna inte var en splitterny produkt, så är de nya Silver Bullet-spöna definitivt det! Lagom till den påbörjade och i vissa fall kommande havsöringssäongen kommer Vision med en ny serie spön, för kustfiske efter havsöring. Spön som har en snabb aktion, men ändå ger en bra och smidig presentation. Fungerar dessutom perfekt för torrflugefiske efter storöring och lax. Silverblå klinga och rullfäste i aluminium, ger dessutom spöna ett litet speciellt utseende som skiljer sig från mängden.

 

 

 

Dessutom kommer nu fjolårets succé-linor Vibe i sjunkande modeller. Det är Vibe 125 som nu finns som Clear Intermediate, Slow sink och Fast Sink. Linorna har sjunkande klumpar och Orange flytande skjutlinor. Långkastande linor, som tack vare den flytande skjutlinan, blir lättare att hantera än andra helsjunkande linor.

 

 

 

Fyll på flugasken inför säsongen och kolla in våra Flugbindningsfilmer och Steg-för-steg-beskrivningar för de senaste, heta havsöringsflugorna!