Costa del Mar Solglasögon hos Fly-Dressing!!


Nu finns vi även på Facebook, klicka på bilden nedan för att följa oss där.

facebook_logo 

 

Vi tog de första trevande stegen i samarbete med Costa redan förra hösten, men med det intresse som väcktes har vi nu utökat samarbetet och fyllt på lagerhyllorna med dessa högkvalitativa och exklusiva glasögon.

 

Costas glasögon finns i ett stort antal modeller, framtagna för fiske men också annat friluftsliv och utomhusaktiviteter. De flesta bågar finns dessutoom i ett flertal färger, vilket ger ännu mer att välja på.

 

 

 

Costas linser finns både i glas och polycarbonate och är specialdesignade av Costa och patenterade och skyddade produkter. Glaslinserna, som är tillverkade för ypperlig kontrast och färgåtergivning, är 20%tunnare och 22% lättare än vanliga glaslinser.

 

 

 

För att hitta det rätta paret solglasögon efter dina behov och önskemål finns det dessutom 6 olika linsfärger att välja på:

 

 

 

 

 

 

Detta gör att med alla bågar, linstyper och linsfärger som finns, gör att dessa går att kombinera till 1700 olika glasögon!!

Vi har som sagt inte alla färger och modeller, av förståeliga skäl, men vill ni se och veta mer om Costas sortiment kan ni länka in på deras hemsida:

http://www.costadelmar.com/

 

 

 

Bland de modeller som vi valt att ta upp, finns nu i år även modellen Hammerhead. Detta är den enskilt mest sålda glasögonmodellen bland fiskeguider i USA och vi förstår varför...