Pike Time är nu!


Hösten är här och gäddfisket är ordentligt på igen över hela Skandinavien. Det firar vi på Fly Dressing med att fullständigt överfylla lagret med alla prylar du behöver för din gäddflugbindning och ditt gäddflugfiske, både gammalt och mängder med nytt godis. Partridgehyllorna är äntligen knökfulla med den krok och wire du behöver både för flugbindning på krok och tillverkning av krokriggar.

I dagarna landade en massiv laddning med Wiggle Tails där du kan finna den nya stekheta färgen "Holo black". Vi har även ett rejält gäng tailar uppe hos Jonathan "Backlure" Backlund för custommålning. 11 apfräna färger som kommer ta ditt gäddflugfiske till en helt ny nivå! "Backlure" räknar med att vara klar med dessa till mitten av oktober någon gång (Storleks avikelse på bild)

Vad vore gäddflugor utan balla ögon? Blinda! =) Här i veckan kommer vi även få in ett stort parti med riktigt fräna nya ögon. Alla med vit pupill och fluorescerande iris. Stekhett säger vi, för alla predatorer!

En av de mest exalterande nyhetern av alla måste vi nog ändå säga är Hedrons nya grizzlyflash. Det är precis vad det låter som, Flashabou med svarta ränder. Vi har 6 heta färger i magnumbredden och 5 i standardbredden. Utöver det några nya färger i serier vi haft sedan tidigare.

Det är bara att barrikadera er bakom bindstädet, spill upp valfri favoritdryck och låt fantasin flöda. Pike Time är nu!

 


Var denna nyhet intressant för dig?
Ca. 2 gånger i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med produktnyheter, nya filmer, fiske- och bindningstips. Fyll i din e-postadress nedan så får du nästa nyhetsbrev direkt i din mailbox!