Dröm dig bort till kommande fisken med en DVD!


Fly-Dressing har nu nöjet att meddela att vi från och med nu kan leverera filmer från Gin Clear Production. I vårt DVD-sortiment kommer nu finnas 3 filmer från detta eminenta produktionsbolag. Fiskefilmer av mycket hög kvalitet, både vad gäller foto, musik och klippning och med massor av läckra fiskescener och natursköna vyer.

 

 

 

 

 

 

Vi har även fått in en lagerpåfyllning med krok från japanska Tiemco. Snart är säsongen här, så passa på att skaffa den rätta kroken och fyll på din flugask.

 

I sändningen fick vi en ny krokmodell, TMC 112Y, som är en mycket fin krok i tunt gods. Kroken är i Black Nickel och något kortare än traditionellt. Ypsilon-spetsen, med sin otrolig skärpa och liten hulling. Perfekt krok till torrflugor, men även suverän till smånymfer och spiderflugor. Då krokskaftet är något kortare än vanligt, får man i de mindre storlekarna ett lite större krokgap i förhållande till kroklängden. Finns i storlek 11-23.

 

 

 

 

En annan kul krokmodell som nu åter finns väl påfylld är 212Y. En krok, som är bland de bästa på marknaden till Klinkhammer och liknande flugor. Men med lite uppfinningsrikedom, perfekt även till andra flugmodeller. Varför inte binda de nu så populära jig-nymferna på den här kroken? Tack vare sin design, kommer flugan att fiska upp och ner, precis som med en specialdesignad jig-krok. Sätt dit ett Magic Head och bind smånymfer för stilla vatten. Det är bara fantasin som sätter gränser. Finns i storlek 11-21