En Julhälsning från Fly-Dressing, med ännu fler flugbindningsnyheter...


Så här dagarna innan Julafton, håller väl de flesta på med alla julbestyr som allra mest. Det lagas mat och fixas klappar och granen skall kläs. Varför inte köpa lite av Fly-Dressings Flashnyheter och häng upp i granen? Då har även flugbindaren något att längta efter när det vankas julgransplundring...

 

Vi har tagit in ännu en ny flashprodukt från Hedron. Den kallas Flashabou Magnum och är som namnet anger både bredare och längre än vanlig flash. Den är dessutom mer hållbar än vanlig flash och alla dessa egenskaper gör materialet perfekt för gäddflugbindaren. Flashen har dessutom ett holografiskt skimmer i ytskiktet, vilket ger materialet extra attraktionskraft. Finns i guld och silver.

Dessutom har vi tagit hem ytterligare en färgmix av den vanliga holografiska flashen. Mixen heter Perch.

 

              

Gummi- och silikonben är något som används alltmer av svenska flugbindare. Nu har vi utökat sortimentet av de uppskattade Sillilegs från Wapsi. Vi har tagit hem hela 15 nya färger!! Bland många heta nyheter finns ett antal randiga ben, som hottar upp vilken fluga som helst. Vi har även tagit hem ett par färger med metallglans och dessutom en självlysande variant!

Så gör som Mäster Hedin och ge dina laxtuber lite extra liv med fräcka gummiben eller hotta upp några zonker infor vårens fiske!

 

 

 

 

Från Textreme kommer en ny produkt på spole. Det är en Microchenille, som är tillräckligt tunn att passa till de mndre nymferna och larverna. Levereras på 3m spolar och finns i 7 olika färger.