Flera nya varianter av flash


Vi har tagit hem några nya varianter och färger av flash.

 

Flashabou Magnum i Holografisk Silver och Guld

Flashabou Magnum är dubbelt så lång som "vanlig" flashabou och dessutom dubbelt så bred. Den är också dubbelt så stark mot vanlig flash och därför alldeles suverän till gäddflugor, som utsätts för ganska omild behandling av gäddans tandgarnityr. Finns nu även i färgerna Holo Gold och Holo Silver.

 

 » Hela sortimentet av Flashabou Magnum

 

 

Fluo Neon Flashabou

Häng på den nya trenden - UV is the new black. Fluo Neon Flashabou absorberar just UV-ljus. Perfekt som tag eller ribbing i havsöringsflugor eller som flash i gäddflugor för att få in ett material som reagerar på UV-ljus i flugorna.

Kommer i fem färger, Chartreuse, orange, pink, white och yellow.

 

 » Mer info om Fluo Flashabou

 

 

Lateral Scale Small

En tunnare variant av Lateral Scale finns nu i färgen Opal Mirage. Varje fiber är ca 1 mm bred och har ett våfflat mönster, vilket ger en enorm reflexeffekt. Perfekt att blanda med annan flash, eller lägga in i hårvingar på laxflugor och streamer.

 

 » Hela sortimentet av Lateral Scale

 

 

Big Fly Fibre Blends

Skillnaden mot "vanlig" Big Fly Fibre är att denna variant är Big Fly Fibre blandad med Flashabou, samt är färgerna UV-absorberande. Material är som namnet antyder främst för stora flugor som t.ex. gäddflugor och saltvattensflugor. Big Fly Fibre påminner om lång och tunn get fast blankare och mjukare. Kan även användas till att binda de stora vårflugorna till havsöring. 

 

 » Alla färger av Big Fly Fibre Blends


Var denna nyhet intressant för dig?
Ca. 2 gånger i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med produktnyheter, nya filmer, fiske- och bindningstips. Fyll i din e-postadress nedan så får du nästa nyhetsbrev direkt i din mailbox!