Fly vs Jerk 4 - Följetongen fortsätter!


Efter en, för de flesta i detta avlånga land, extremt kall period, börjar man ana ljusets återkomst, fåglarnas ökade aktivitet och droppandet från takets smältande snö - kort sagt; våren är på väg! Visst, kommer det säkert bli ett antal bakslag med nån dm snö på den för tidigt framtagna hammocken och utegrillen, men vi kommer närmare isfria vatten för var dag som går.

 

 

Som en extra inspiration för de flugfiskare som kanske redan parkerat sig i startblocken, de som har gädda inställd i siktet, lanserar vi nu den fjärde filmen om Fly vs Jerk! Gäddnestor Bauer tar sig an ännu en utmaning, denna gång i form av Claes Svartzonker. En man som specialtillverkar Jerkbaits bäddar för en rejäl fajt! Gå in på länken till filmen och njut av skådespelet!

 

 

  http://www.flydressing.se/bindteknikflugmoenster/oevriga-filmer/fly-vs-jerk-4-(1).aspx

 

 

 

Vi kommer dessutom skicka ut gäddflugorna, kändisar från tidningsvärlden, då vi dragit en vinnare i utlottningen. Den glade vinnaren heter Jan Lundberg och kommer få de av herr Bauer bundna gäddflugorna från artikeln i Flugfiskefeber. Stort Grattis och lycka till med Gäddfisket!!