Nyheter från Outcast


Nu har vi fått fullt lager på den populära Fish Cat LCS igen. Sen har vi även fått in de andra modellerna som vi har haft tidigare. Dessa hittar ni under produkter/flugfiske. Men vi har också utökat sortimentet med en ny flytring och en ny pontonbåt.

 

Fish Cat Panther

Utmärkt för fiske i stilla vatten, men fungerar även fint i strömmande vatten. Båten är 270 cm lång, med fyra skrovs design som gör att den ligger lågt i vattnet. Detta gör den till en idealisk fiskebåt även blåsiga dagar. Den har en rejäl plastsits och motorfäste. Lastkapaciteten är hela 200kg. Ramen består av 6 st delar av aluminium, vilket gör den både enkel att packa och håller vikten nere (37,5kg). Det finns även en extra plats att packa saker bakom sitsen, där man får plats med tex batteri till elmotorn och lite annat.

Färg: Grön

 

Prowler

Här är våran nya superring. Blåsorna är tillverkade av en oerhört slitstark Polyuretanplast, designat för att hålla otroligt bra. Både sits och ryggstöd är uppblåsbara, vilket innebär mindre packvolym och bättre komfort. Skillnaden mot konkurrerande ringar är att när sitsen är uppblåst blir den helt plan, vilket innebär att man sitter tryggt och bekvämt. Fickorna på denna ring stitter inte integrerade, utan sätts på i efterhand. Detta gör att du kan utforma ringen efter dina behov. Den har även en ryggficka bakom sitsen med en vätskeblåsa för vatten eller dylikt. Det finns även en hel del finesser med justeringar som gör den till en riktig värstingring. Lastkapaciteten är på hela 160 kg.

Färg: Blå/Grå