Förförande gummimaskar och Cult-revolutionen fortsätter! Utlottning av tubflugor!!


Havsöringssäsongen är i full gång. Det fiskas med imitationer av märlor, småfisk och inte minst räkor (Pattegrisar!!). En annan av havsöringens favoritföda är borstmaskar som börjar röra på sig under våren.

 

Dessa munsbitar finns det många flugor som ska imitera. Fly-Dressing har nu en ny produkt i lager, med vilket du kan binda effektiva, rörliga och dödligt giftiga imitationer av borstmaskar. Klicka på bilden nedan för utförligt bindbeskrivning!

 

 

 

 

Join the Cult!

För er som var på Sportfiskemässan i Jönköping helgen 1-3 april, fanns möjlighet att uppleva Mattias Drugges kastuppvisning, med våra uppskattade Vision Cult-spön. För er som inte hade möjlighet att komma till mässan, finns det under våren många tillfällen att stifta bekantskap med dessa underbara spön. På många platser kommer vi finnas  och hålla butiksdemos, där ni kan träffa oss och prova Cult-spöna, men också alla andra spön och linor ur Visions sortiment. Gå in under fliken "Turné", för att se när vi finns i en butik nära dig! 

 

 

 

 

Ny utlottning!

Från och med nu och hela maj månad deltar alla som får vårt nyhetsbrev eller som under perioden tecknar sig för detta, i en utlottning av en av våra fantastiska tubflulgeaskar, fylld med tub och Waddington-flugor. I asken finns drygt 40 flugor, bundna på tuber från FD och Eumer och med hår och material ur vårt breda sortiment. Många av flugorna finns dessutom som steg-för-steg-beskrivningar på vår teknik och flugbindningssida. Lycka till!

 

 

 Nytt flugmönster!

Nytt mönster med steg-för-steg-beskrivning uppe på hemsidan; Emmas Hot Spot PTN! Perfekt för sommarens harrfiske.