I begynnelsen fanns bara svart...Men nu finns tråd i alla tänkbara fäger!!


För inte så många år sedan angavs aldrig färg på bindtråd i mönsterbeskrivning, då bindtråd vara lika med svart. Nuförtiden finns tråd av alla tänkbara material och grovlekar och alla tänkbara, och otänkbara, färger. Då Textreme's 6/0 standardtråd snabbt blivit oerhört populär, har vi på Fly-Dressing även tagit hem standardtråden fast i grovlek 8/0. En tunnare och mycket användbar tråd, som vi lagerför i hela 13 olika färger!!

 

 

I samma sändning som den nya bindtråden, kom även påfyllning av övriga populära produkter från Textreme, som microchenille, microcactuschenille och Antrongarn. Dessutom har det kommer en del nya färger av dessa pordukter!

 

    

 

Nya verktyg från Dr Slick!

 

Då många frågat efter fårsaxar till flugbindning, har vi tagit en ny sax från Dr Slick. Det är en fårsax med samma skärpa som övriga Dr Slick-saxar, med plastförsedda skänklar och med en ring för smidigare fingergrepp för den som binder med saxen i handen. Dessutom har det kommit ytterligare peanger i ´Dr Slick's häftiga Prisma-färg.

 

 

 

 

Fly-Dressing - företaget med det LILA extra!

Den senaste tiden har alltfler förfrågningar kommit om olika material i lila och purpur. Och vi på Fly-Dressing har ett stort utbud av artiklar i just de här färgerna. Oavsett om det är kroppsmaterial, som t ex chenille, tinsel eller dubbing...

 

LilaKropp

 

 

...eller fjädrar till hackel eller vingar, som t ex om man vill göra en lila GP...

 

LilaFjädra

 

 

...eller vill binda en lila gäddfluga med SheepFleece-huvud och vinge av Bucktail och flash...

 

LilaGädd

 

 

...eller letar efter rävhår till säsongens laxtuber eller kalvhår till nya streamers...

 

LilaHår

 

 

..., så finns det hos oss på Fly-Dressing. Det och en hel del annat material. Prata med din närmaste butik!