Klinkhammer feber


Nu är sommaren äntligen här. Tiden för Klinkhammer har kommit.

 

Vi vill här visa vad olika krokval kan göra för flugan. Bilden visar vårt sortiment med krok som fungerar perfekt till Klinkhammers, självklart går dessa krokar även att använda till andra mönster också. Av dessa krokar finns 2 st nya modeller.

 

Partridge Klinkhammer Gold:

Detta är samma krok som den vanliga Klinkhammerkroken från Partridge, men nu i färgen guld. Klinkhammer kroken är en riktigt populär krok som nog de flesta känner igen. Men det kan ju vara kul att piffa till sina flugor lite med något nytt. Vem vet, kanske är det så att fisken blir galen i guldkroken.

 

Tiemco 212Y:

Denna krok från Tiemco är användbar till många olika flugor. Allt från Klinkhammer till små fjädermygg. 212Y är mycket mindre till utförandet än Partridge varianter av Klinkhammer krok. Så detta är ett mycket bra val om man vill binda lite mindre flugor.

 

Sen vill vi även slå ett slag för Tiemco 206BL som verkar ha blivit lite bortglömd. Denna krok var väldigt popurlär för några år sedan. Det är en hullinglös krok som håller fisken riktigt bra. Den har en supertunn och fin vire. Mycket användbar till nattsländeimitationer.