Kroknyheter från Partridge


Inom kort får vi in lite finfina nyheter från Partridge.

 

Partridge Attitude Streamer

En kraftig streamerkrok med ett stort krokgap i förhållande till krokstorlek. Det större krokgapet möjligör feta ögonförsedda huvuden på flugan utan att försämra krokningsfunktionerna. Passar utmärkt för t.ex. räkor och streamers stor och stark fisk. Sylvassa krokspetsar som håller skärpan för optimal krokning.

Storlekar: #4/0, #2/0, #1, #2

 

Partridge Attitude Streamer Extra

Attitude Streamer Extra har en ett kortare krokskaft än den vanliga Attitude Streamer. I övrigt har Attitude Streamer Extra samma egenskaper som vanliga Attitude Streamer - stort krokgap och kraftigt gods. Passar utmärkt för t.ex. baitfish-flugor.Sylvassa krokspetsar som håller skärpan för optimal krokning.

Storlekar: #4/0, #2/0, #1, #2

 

Patriot Double Up-Eye Black Nickel Hooks

En ypperlig nyhet för dina dubbelkrokade laxflugor ifrån Partridge. Snyggt dublinstuk, sylvassa raka krokspetsar och ett fint päronformat kroköga kommer att ge dig proffsigt snygga laxflugor som både håller skärpan och fisken på ett oklanderligt vis

Storlekar: #8, #10, #12

 

Partridge Waddington Shank Stainless

Waddingtonskaft för de klassiska waddington- och även för de modernare stingerflugorna, passar ihop med X1 och Stingerkrokarna. Denna variant är i rostfritt stål.

Storlekar: 15mm, 20mm, 25mm, 35mm, 45mm

 

Partridge Intruder Shank Stainless

Waddingtonskaft med med skillnaden mot vanliga Waddington Shank att öglan i bak är vriden 45 grader. Detta medför att kroken hamnar 45 grader snett och att du kan sammankoppla flera Intruder Shanks för ledade flugor. Passar ihop med X1 och Stingerkrokarna. Denna variant är i rostfritt stål.

Storlekar: 25mm, 35mm, 55mm