Ny säsong! Nya material! Ny mässa!


Ny säsong!

Vädret ger löften om kommande vårsäsong och den 1:a april drar fiskare med västkustens silver i sikte, man ur huse för då är havsöringspremiären ett faktum. Vision erbjuder en rad, för havsöringsfisket, intressanta produkter, som  t ex de nya Silver och Venus-spöna.

Det gäller också att ha asken fylld med läckra havsöringsflugor. Lagom till premiären har vi fått hem en sändning Speyskinn från Whiting i den så hett eftertraktade färgen Salmon Pink! Förutom Tuppnackar, har vi nu även hönsnackar, saddelskinn från tupp och en helt ny produkt; Spey Saddle Hen! Alla i den för Pattegrisen rätta färgen.

  

 

Det är ju inte så många dagar kvar till premiären och man kanske inte riktigt har tiden att sätta sig vid städet och fylla asken. Då passar de nya havsöringsflugorna som vi tagit hem, alldeles utmärkt. Räkor, fiksyngel, Pattegrisar, osv. Finns även som färdiga satser!

 

 

 

 

 

Nytt material!

Det dröjer inte länge innan vi kan kroka ner gäddspöet från vägen och ge oss ut på gäddjakt i de isfria vikarna. Då det är kallt i vattnet blir fisken slö och i gäddans fall, krävs det ofta lite mer glitter än under sommaren. Fly-Dressing har utökat sortimentet med fler färger i både vanlig flash och holografisk. Suverän lyster och de rätta nyanserna till vårens gäddfiske!

 

 

 

 

 

En sändning från Virutal Nymph har också kommit, med påfyllning av sortimentet och med några fler nyheter. Det populära kroppsmaterialet Nymph Skin har kommit i 3 nya läckra färger: Caddis Grey, Dark Tan och Midge Red.

 

 

 

 

 

Ny mässa!

Våren är även mässtider och kommande helg, 1-3 april, är det den stora Sportfiskemässan i Jönköping. Fly-Dressing är givetvis där och visar Visions sortiment och det mesta som är nytt i flugbindningsväg. Vi hoppas att vi träffar många av er på mässan och kom gärna fram och kolla in vår monter och snacka fiske!