Flera nya dubbingar och nya hårmaterialet Ghost Hair


Vi har fått in ett flertal mycket spännande nya dubbingar. Optimala för att binda bland annat fisk- och räkimitationer med. Samtidigt har vi även fått in syntethåret Ghost Hair, ett hår som inte tar upp vatten och därför lämpar sig mycket bra till större flugor som t.ex. gäddflugor.

 

 

Fine UV Ice Dubbing

En syntetisk Flashabou-dubbing. Kan blandas med andra dubbingmaterial. Perfekt för snabb bindning av glänsande saltvatten-, streamer-, nymf- och våtflugor. Har en blå-lila-grön lyster.

 

 

» Alla färger av Fine Ice Dubbing

 

 

 

Fine Diamond Dubbing

En syntetisk Flashabou-dubbing. Kan blandas med andra dubbingmaterial. Perfekt för snabb bindning av glänsande saltvatten-, streamer-, nymf- och våtflugor. Har en bronslyster.

 

 

» Alla färger av Fine Diamond Dubbing

 

 

 

Fine Spectra Flash Dubbing

En syntetisk Flashabou-dubbing. Kan blandas med andra dubbingmaterial. Perfekt för snabb bindning av glänsande saltvatten-, streamer-, nymf- och våtflugor. Har en flerfärgad lyster då det är en blandning av upp till 12 olika färger.


 

» Alla färger av Fine Spectra Flash Dubbing

 

 

 

Baitfish Dubbing (STF)

Baitfish-dubbingen är en mycket lättarbetad långfibrig syntetisk dubbing med lite  grövre och något genomskinliga fibrer. Full av lyster utan att vara flashig. Använd som den är eller blanda med naturdubbing. En mångsidig dubbing för allt från större öringflugor till lax och bonefish flugor (för fisk- och räkmönster).

 

 

» Alla färger av Baitfish Dubbing

 

 

 

Ghost Hair

Mycket fint lite genomskinligt syntetiskt hår med fibrer i olika längder. Det absorberar inte vatten, stora flugor inte blir tyngre av att du blöter dem. Mjuka, mycket rörliga och med en pulserande gång när du fiskar dem. Bra material för vingar, stjärtar och kroppar.

 

 

» Alla färger av Ghost Hair