Nya flugbindarfilmer och nya färger Steve Farrar Blend!! Nya heta hackelprodukter!


För många är fiskesäsongen i full gång och att binda flugor kanske inte står överst på listan. Men kanske är det så att de supermönster som knåpades ihop under vintern, inte givit den utdelning man räknat med och nu letar man nya impulser och flugmönster. Därför lägger vi nu upp 2 nya flugbindningsfilmer på vår hemsida. En där Emma binder ett hett mönster för sommarens harr- och öringsfiske; MP Dagslända. Ett mönster av monsieur Petijean, bundet med CdC efter alla konstens regler.

 

 

 

 

Niklaus däremot visar oss ännu ett hett gäddmönster, Transformer Fly. Den här gången binder han en fiskimitation där han använder syntetmaterialet Steve Farrar Blend. Vi har fyllt på lagerhyllan med fler heta färger av detta mycket intressanta material, som är en blandning av syntetfiber och flashstrån, i mycket intressanta nyanser.

 

 

 

Nya produkter från Fly-Dressing!

Vi har även fått in nya produkter på hackelsidan. Hen Patches/SoftHackle och Chickabou. Hen Patches är ryggskinn med mjuka hackel, perfekt som fronthackel på laxflugor, kustflugor och flugor till stilla vatten. Chickabou är små mjuka fjädrar från hönsryggen. Dessa fjädrar ger den allra finaste marabou du kan tänka dig och fungerar perfekt som vinge eller stjärt på flugor för kusten eller stilla vatten, men också som fronthackel på laxflugor. Båda produkterna finns i en mängd användbara och hett eftertraktade färger! Ca pris i butik 79:-