Nyheter från Whiting


Nya färger och produkter, riktigt Grymma!

 

 

High & Dry

Har nu fler nya färger.

Whitings High & Dry-nackar håller som vanligt med Whitings en extremt hög kvalitét. På High & Dry nackarna hittar du många olika storlekar på fjädrar som täcker in allt ifrån krokstorlek #8-24. Alla färgade nackar har klara och fina färger.

Vi har ersatt den tidigare Whiting Dry Fly Cape-serien med High& Dry då den senare har längre fjädrar och är mindre taperade vilket passar de scandinaviska flugorna bättre.

»  För mer info om produkten

 

American Rooster Saddle

Har nu fler nya Färger.

Detta är materialet för dagens moderna laxflugor och streamers med mjuka pulserande hackel. Långa fjädrar med täta mjuka fibrer ger en otroligt fin rörelse i vattnet. Stammarna är tunna och flexibla som gör att du slipper problem med tjocka hårda stammar som bryts av och bygger onödigt mycket. Används kanske mest till att linda fronthackel på laxflugor eller som kroppshackel på streamers som tex. Wolly Bugger. Fina klara färger med hög lyster.

»   För mer info om produkten

 

Whiting Bugger Pack

Nyheten som har riktigt många nya och grymma färger.

 

Whiting Bugger pack, fjädrar med naturlig tapering som gör det möjligt att lägga kroppshacklet tät mot varandra på själv stora flugor utan att få för långa fiber. Passar perfekt till Wolly bugger, streamers och även hackel på större laxflugor.

 

»   För mer info om produkten

 

Whiting 4 B`s Rooster Saddle

Har nu fler nya färger.

Whitings 4 B`s roster saddle håller som vanligt högsta kvalite`, och har många användnings områden som Streamer vinger och hackel till streamere eller våtflugor m,m.

Hacklet varierar från 5-12 cm i längd och själva nacken är ca, 13 x 30 cm.

Färjen på 4 B`s roster saddle kan variera då detta är ett naturprodukt.

 

»   För mer info om produkten

 

 

 

 


Var denna nyhet intressant för dig?
Ca. 2 gånger i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med produktnyheter, nya filmer, fiske- och bindningstips. Fyll i din e-postadress nedan så får du nästa nyhetsbrev direkt i din mailbox!