Nya UV-produkter


Nu har vi fått in en hel drös med spännande produkter för flugbindning med UV-lim från Loon. Dessutom har vi själva tagit fram en UV-lampa för ett helt oslagbart pris, eller vad sägs om en UV-lampa för under 200 kr!

 

 

Loon UV Clear Fly Finish

Nu slipper man kladdet med Epoxy vid flugbindarbordet. Loon's nya UV clear-produkt är ett perfekt alternativ till epoxyn, fördelen är att man inte behöver oroa sig för att limmet torkar för snabbt. Limmet torkar endast om det belyses med UV-lampa. Flaskan levereras med applikatornål för att lättare få limmet där man vill ha det samt att det sitter en liten pensel i locket.

 

Loon UV Clear Fly Finish finns i två varianter, en tjockare och en tunnare.

Läs mer om Loon UV Clear Fly Finish.

 

 

Loon Fly Tying Powder

Använd Loons flugbindningpulver tillsammans med deras UV Clear Fly Finish för att förändra dess egenskaper på det sätt du vill. Vi har tagit in pearlescent i blått, grönt och rött samt självlysande phosphorescent. Dessutom Loons tungstenspulver som du smidigt blandar i UV Clear Fly Finish för att förtynga flugan.

Läs mer om alla Fly Tying Powder.

 

 

Loon Mixing Cup

Loon Mixing Cup är perfekt för att blanda Fly Tying Powder med UV Clear Fly Finish. Blanda ihop pulvret med UV-limmet i koppen och applicera på flugan. När du bundit klart härdar du bara limmet i koppen. Eftersom limmet inte kommer att fästa mot koppens material så kan du enkelt plocka bort limmet när det härdat och använda koppen igen.

Läs mer om Loon Mixing Cup.

 

 

Fly-Dressing UV lampa

Fantastisk nyhet för dig som tänkt börja använda UV-lim i ditt flugbindande. Nu är insteget för att testa denna teknik inte så dyr längre då vi har tagit fram en otroligt prisvärd UV lampa med 12 UV-dioder som drivs av 3 AAA batterier.

Läs mer om vår UV-lampa.