Nytt flugmönster: Tubflugan Bananen, samt påfyllning i hyllorna från Wapsi!


Så här inför den kommande julhelgen presenterar vi ett nytt flugmönster, komponerat av maestro Hedin, perfekt för kommande laxfiskesäsong. Bind upp en klase Bananer till säsongen 2011!

 

Nu när flugbindarsäsongen definitivt är här (man behöver ju bara glutta ut genom fönstret för att inse att fiske inte är att tänka på de närmsta månaderna) har vi fyllt på hyllorna rejält. Från Wapsi har det kommit en sändning Bucktails av superkvalitet. Dessa säljs som Hjortsvans (Bucktail) Large och är verkligen stora och fina. Suveränt som vinge, krage, hackel på gäddflugorna för vårens och sommarens fiske.

 

 

Vi har dessutom fått hem en rejäl sändning med Foam-ark i en mängd olika färger. Wapsis foam är av högsta kvalitet och i varje förpackning finns 2 olika tjocklekar; 2 ark 3mm samt 2 ark 1,5mm. Kolla in de nya färgerna! Suveränt till Poppers, baggar, corixor, torrflugkroppar...

 

 

Vi har dessutom tagit hem ett par nya färger av raffia, för imitationsbindaren. Nu finns alltså raffia i Olive och Dun åter i lager.

 

Vi på Fly-Dressing önskar er alla en Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!