Partridge Nya Gäddkrokar och lite annat nytt flugbindargodis...


Den anrika kroktillverkaren Partridge, som är känd för krokar av högsta kvalitet och med sortiment för alla flugtyper, har tagit fram en ny gäddkrok. Kroken, som heter Universal Predator, har en rund, s k Aberdeen-design på krokböjen och är tillverkad i stål av högsta kvalitet med Black Nickel-finish. Supervass krokspets som fäster bra och en sk Microbarb, som gör det enklare att kroka av fisken.

 

 

 

 

Kroken finns i 2 olika utförande; Universal Predator och Universal Predator X, där den senare kroken är tillverkad i lite kraftigare gods. Levereras i förpackningar om 10 krokar i varje och kommer finnas i följande storlekar;

Universal Predator: #4/0, #2/0, #1

Universal Predator X: #8/0, #6/0, #4/0

 

 

 

 

Våra populära hönskinn HenPatches Softhackel och Chickabou, finns nu i ytterligare 2 läckra färger; Röd och Chartreuse. Suveräna till flugor som fronthackel på laxflugor och tuber. Men glöm inte att prova chickabou på era kust- och regnbågsflugor. Otroligt läcker, pulserande gång i vattnet.

 

 

 

 

När vi nu går mot mörkare tider, passar det väl bra med en självlysande produkt från Eumer. Till vårt sortiment med tungstenskoner, lägger vi nu självlysande koner, som också kommer finnas i 2 stolekar. Den här lilla lysande produkten kan vara den lilla detalj som avgör framgång eller misslyckande under nattfisket nästa säsong. Så chansa inte; bind upp några av dina nattfiskefavoriter och förse dem med Eumers tungstenskon!