Poppers i mängder


Tidigare i år tog vi in flera foamnyheter från Rainy's. Kvalitén på Rainy's foam är något utöver det vanliga och vi har nu utökat vårt popperhuvud-utbud med flera nya modeller från just Rainy's.

 

Half Cones

Standard-popperhuvud med en platt undersida från Rainy's. Finns i färgerna chartreuse, svart och gult. Levereras 6 st per förpackning.

 

 » Alla Half cones

 

 

Mini-Me's Pops

Ett allround popperhuvud i mindre storlekar för t.ex. abborre, öring och regnbåge. Finns i två storlekar och levereras 6 st i varje förpackning.

 

 » Mini-Me's Pops

 

 

Preshaped Bass Popper

Ytterligare en ny variant av mindre popperhuvud. Bass Popper har en platt undersida och används med fördel för bland annat aborre, öring och regnbåge. Finns i två storlekar och levereras 6 st per förpackning.

 

 » Alla Preshaped Bass Poppers

 

 

Diver Heads

Uppnå maximal dykning och flytförmåga! Sedan tidgare har vi svart och brun (kanel/cinnamon) i lager. Vi kompletterar nu vårt utbud av Diver Heads med orange. Varje förpackning innehåller tre Diver heads (ca. 25 mm långa och 22 mm i diameter på bredaste stället).

 

 » Mer om Diver Heads

 

 

Bee/Wasp foam bodies

Vi har även fyllt upp lagret med kroppar i foam för getingimitationer. En av öringen och regnbågens absoluta favoriter nu på hösten.  

 

 » Bee/Wasp foam bodies