Power Thread från Textreme + Spintubes


Nu äntligen har den kommit in i lager "Power Thread" från Textreme. Vi har varit med och tagit fram en stark bra tråd ihop med vår leverantör Textreme. Just nu finns den i 100 den, perfekt till gäddflugorna. Tråden är av typen dynema tråd, vilket gör den riktigt stark nästan omöjlig att dra av. Den fungerar även utmärkt till annat som t ex hjorthårsflugor och andra mönster. Framöver kommer det även att komma en tunnare (50 den) till dom riktigt små flugorna.

 

Vi har också plockat in fler färger i den populära 8/0 tråden från denna leverantör och fyllt på diverse bra material som passar utmärkt nu när det är havörings tider runt knuten.

 

Efter Sportfiskemässan i Kista har vi fått ett stort uppsving på Eumers Spintubes. När dessa visades i kastbasängen så var det fullsatt hela tiden. Ett perfekt alternativ för dig som vill flugfiska, men inte med flugspö. De finns nu i en mängd färger och storlekar för flertalet fiskarter. Klicka på länken för att se uppvisningen från mässan och se hur dessa rör sig i vattnet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_cRsC6F0Dh0&feature=plcp&context=C47b1032VDvjVQa1PpcFP9g7eVwn-_bqTWmp4ZqeNmkWNwu9GrwHE%3D