Smith Creek - Net Holster


En sak kan man nästan alltid vara säker på. Har du inte med dig håven så hugger drömfisken och du knäcker tafsen innan du hinner få nävarna runt den. Det bara är så. Murphys lag kallas det, den om allts maximala j**lighet.

 

Nya Zeeländska Smith Creek har nu äntligen löst problemet för oss alla fiskbrännare och detta utan magneter som är krångliga att få tillbaka igen och utan att håven dinglar och trasslar på ryggen din.

 

Ett justerbart hölster i högsta kvalité gör det möjlig att bära håven din, tight mot ryggen med bygeln uppåt vilket minimerar möjligheten för att nätet trasslar in sig i buskar och annat otyg. En smart konstruktion gör hölstret lätt att fästa i vilket bälte som helst, oavsett om det sitter på en midjeväska eller är ett traditionellt vadarbälte. Eftersom håven kommer ut en bit ifrån ryggen minimeras även det slitage på vadarbyxorna som normalt uppstår om du bara sticker ner håven i bältet.

 

Netholster är helt enkelt en sån där pryl som gör ditt liv som flugnörd lite lättare och kommer garanterat att göra att du inte drar dig för att ta med håven till vattnet nästa gång!

 

Den variant vi har i lager är SVART, inte grön som bilden visar.

 

För att se en video hur du enkelt det är att använda, klicka på länken nedan.

http://www.youtube.com/watch?v=T307fgapops&feature=player_embedded