Supernice Crystal Flash i lager!


Vi har nu åter fyllt hyllorna med de populära Super Long Hair Chenille och UV Long Hair Chenille från Textreme igen. Dessutom har vi återigen utökat vårt flash-sortiment. Veckans nyhet är Crystal Flash Small, som vi tagit hem i 10 färger! Crystal Flash-fibern är våfflad, vilket ger varje fiber mer lyster och flash än vanlig, platt flash. Detta innebär att det räcker med ganska få strån för att uppnå den rätta lystern. Crystal Flash Small från Textreme är som namnet antyder flash med tunnare fibrer, vilket gör dem lite mer följsamma än den vanliga Crystal Flashen.

 

 

Vi utökar dessutom sortimentet från Eumer, med nya färger på plasttub och rävhår. Lagom till den kommande vårsäsongen för lax- och havsöringfisket.

 

 

Från Loon har vi tagit hem en ny produkt för flugbindaren, Loon UV Clear Fly Finish. Nu slipper man kladdet med Epoxy vid flugbindarbordet. Loon's nya produkt är ett perfekt alternativ till epoxyn, fördelen är att man inte behöver oroa sig för att limmet torkar för snabbt. Limmet torkar endast om det belyses med UV-lampa. Flaskan levereras med applikatornål för att lättare få limmet där man vill ha det.

 

 

 

 

Till Stonefly's flugtork har vi tagit hem en produkt för den som vill torka mindre flugor, som t ex buzzers eller smånymfer. Består av en rund metallplatta som fästs på foamskivan på flugtorken, med de medföljande kardborrefästena. På den här plattan är fäster man sedan de magnetiska flughållarna för att torka mindre flugor, som annars kan vara svåra att fästa på den grova foamskivan.

Fungerar även som flughållare/flugställ om man förevisar flugbindning och på ett smidigt sätt vill visa flugorna man binder.

Levereras med kardborrehållare och 4 flughållare.