Vattentäta väskor från Vision


Fyra vattentäta nyheter från Vision!

 

 

Aqua Day Pack

Den nya mörkbruna Aqua Day Pack är en helt vattentät ryggsäck för dagsturerna . Den har en tunnare och mjukare material än i den ursprungliga föregående generationen. Den har inre och yttre nätfickor för mindre föremål och en elastisk nylonlina utanför. Du kan enkelt utöka denna väska genom att fästa vår Love handles, Mycket Bra eller Mini Bra till axelbandens D-ringar. Vattentät roll-down stängning med snabbspännen för enkel användning. Den här väskan är vattentät om och endast om den stängs väl enligt instruktionen .
Storlek 50cm x 29.2cm x 17cm.

 

 

Aquatube

En riktig "bär-allt-väska" som håller alla dina saker torra. Med den breda öppningen kan du enkelt slänga in en spötub för ett 4-delat spö och huvudfacket rymmer hela veckans fiskeutrustning utan problem. Bärhandtag och breda välvadderad axelremmar gör att den är bekväm att bära runt. Den vattenavvisande ytterfickan är praktisk för mindre objekt som du behöver få tag i snabbt. Den här väskan är vattentät om och endast om den stängs väl enligt instruktionen.
Storlek 82cm x 30cm x 30cm.

 

 

Aqua Handles

En bra allroundväska för aktiva fiskare. Gör att du kan ha med dig de mest nödvändiga flugaskarna, tafsspolar, linklippare etc. runt midjan för snabb användning. Det justerbara midjebältet har små fickor som har inbyggda flask-/ tillbehörsfickor som du kan dra ut endast vid behov vilket håller väskan slimmad och liten. Den vattentåliga mindre ytterfickan håller dina tafsspolar och tafsar lätt tillgängliga. Den här väskan är vattentät om och endast om den stängs väl enligt instruktionen.
Storlek 29cm x 12cm x 18cm.

 

 

Aqua Gear Bag

En liten universalväska som kan användas för att bära en kamera, små flugaskar eller andra mindre tillbehör. För användning med kameran finns det ett skyddande, löstagbar neoprenfodral. Den platta ytterfickan tar lätt ett par extra tafsar eller tafsspolar. Med bältesöglan kan Aqua Gear Bag enkelt fästas till ditt vanliga vadarbälte eller som en extraväska till våra Aqua- eller Love Handles. Den här väskan är vattentät om och endast om den stängs väl enligt instruktionen.
Storlek 11,5 cm x 7,5 cm x 15 cm.